•  Paloturvaa vuodesta 1991
Housegard turvatakuu

Yleiset ehdot

Voidaksesi rekisteröidä itsesi Housegardin turvatakuun piiriin sinun on oltava vähintään 18 vuotias. Turvatakuu koskee Housegard- ja Firephant-merkkisiä sammuttimia, joiden ostomaa ja käyttöpaikka on Ruotsi, Norja, Suomi tai Tanska. Voit rekisteröidä ainoastaan sellaisen samuttimen, joka on ostettu korkeintaan 6 kuukautta sitten. Säästä aina ostokuitti. Takuu koskee palossa käytettyä sammutinta. Jotta takuu astuu voimaan, tulee sinun pystyä osoittamaan, että olet joutunut tulipalo-onnettomuuteen. Tästä syystä voimme pyytää sinulta kopion vakuutusasiakirjasta, josta ilmenee, että olet ollut tulipalossa sekä lisäksi kuvan Housegard-sammuttimesta, jota on käytetty palon sammuttamiseen. Turvatakuu on voimassa viisi vuotta laskettuna ostopäivästä ja se koskee tulipalossa käytettyä Housegard- sammutinta. Takuu on voimassa, jos olet rekisteröinyt Housegard-turvatakuun Housegardin kotisivulla www.housegard.com viimeistään tulipaloa edeltävällä päivämäärällä. Takuukorvaus on rajoitettu vastaavanlaisen samuttimen arvoon ja korvaus suoritetaan toimittamalla asiakkaalle samanlainen tai vastaava sammutin.

Housegard/GPBM Nordic AB pidättää itsellään myös oikeuden muuttaa turvatakuun ehtoja. Muutos astuu voimaan, kun siitä ilmoitetaan osoitteessa www.housegard.com, josta voimassa olevat ehdot ovat aina tarkistettavissa. Meillä on oikeus evätä tai lopettaa rekisteröintisi Housegard-turvatakuulle, jos meillä on aihetta epäillä palvelujemme luvatonta käyttöä tai niiden väärinkäyttöä. Jos haluat lopettaa jäsenyytesi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostiosoitteessa: info@housegard.com.

 

Tietojen käsittely

Housegard / GPBM Nordic AB käsittelee henkilötietoja henkilötietolain (PUL) mukaisesti. Kun rekisteröidyt Housegard-turvatakuun piiriin, hyväksyt, että henkilökohtaiset tietosi tallennetaan ja käsitellään. Tietoja ei jaeta tai myydä kolmansille osapuolille. Housegard / GPBM Nordic AB:n tarkoituksena henkilötietojen käsittelyssä on hallita kerättyä dataa sekä pystyä tekemään sinulle tarjouksia. Kerran kalenterivuodessa sinulla on oikeus maksutta saada informaatiota siitä, miten olemme käsitelleet sinusta keräämiämme tietoja ja voit milloin tahansa pyytää virheellisten tietojen oikaisemista tai kertoa, ettet halua vastaanottaa suoramainontaa. Pyynnöt ja korjaukset on lähetettävä asiakaspalveluumme sähköpostiosoitteeseen: info@housegard.com tai GPBM Nordic AB, Kundtjänst, Argongatan 2B, 431 53 Mölndal, Ruotsi.