•  Paloturvaa vuodesta 1991
HOUSEGARD LISÄTIETOA

Paloturvaa vuodesta 1991

Housegard on kehittänyt paloturvatuotteita vuodesta 1991. Valikoimamme on sekä laaja että syvä. Lisäksi ratkaisemme edelläkävijänä ongelmia mullistavalla AVD-sammutusaineellamme, joka on erityisesti tarkoitettu litiumakkupalojen sammutukseen.

Voimme tarjota alamme korkeimman sammutustehon, 55A, joka on varma laadun tae 6 kg:n jauhesammuttimellemme. Housegardin palovaroitinvalikoima kattaa kaikki tarpeet. Valikoimamme ulottuu yksinkertaisista malleista Origo™-palovaroittimeen, joka voidaan kytkeä sarjaan langattomasti.

Safety for life

Lupaamme sinulle, että teemme Suomesta paloturvallisemman. Tehtävämme jatkuu, kunnes tulipalot eivät enää aiheuta huolta ja tuhoa. Siihen saakka kehitämme tuotteita, joilla on merkitystä,ja vastaamme niiden laadusta.

2 miljoonaa sammutinta

Housegard on kehittänyt paloturvatuotteita vuodesta 1991 lähtien ja on tällä hetkellä alansa johtava tuotemerkki Pohjoismaiden vähittäismyynnissä. Olemme myyneet tähän mennessä yli 2 miljoonaa sammutinta ja 3,5 miljoonaa palovaroitinta.

Vastuu koko ketjusta

Housegardin tuotteet pelastavat ihmishenkiä, minkä vuoksi niiden korkea laatu ja luotettavuus ovat erittäin tärkeitä. Seuraamme tarkkaan tuotteitamme koko ketjun läpi, tehtaalta myymälään saakka. Suhtaudumme laatukysymyksiin vakavasti, laadunvarmistuksessamme ei ole oikoteitä. Minimitasona seuraamme aina lakeja, normeja ja sopimuksissa sovittuja vaatimuksia.

Huolehdimme paloturvallisuudesta Suomessa.

Löydä jälleenmyyjä

Täältä löydät poiminnan jälleenmyyjistämme ja linkeistä heidän kotisivuilleen. Valikoima saattaa vaihdella myymälästä toiseen.

Paloturvallisuusopas

Tietoisuus palon syttymismahdollisuudesta kotona ja sen ennakointi oikeilla välineillä voi olla elintärkeää. Erilaiset tilat tulee suojata tulipaloilta eri tavoin. Oppaastamme löydät lisätietoja.

FAQ

Vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin Housegard-tuotteista ja kodin paloturvasta.

Rauhallisuuden tunne…

Turvallisuus ei ole vain sitä, että saat varoituksen tai voit sammuttaa palon. Se myös antaa Sinulle tunteen, että olet varautunut tilanteen varalle, että olet tehnyt kotisi turvallisemmaksi.

Yhteystiedot

Suomen toimipisteemme sijaitsee Vantaalla. Pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Göteborgissa, Ruotsissa.

Tel: 02 – 478 1000 | asiakaspalvelu@gpbmnordic.fi | www.gpbmnordic.fi.