•  Paloturvaa vuodesta 1991
Housegard Pro

AVD - mullistava uutuus palontorjunnassa

Mikä on AVD? Vallankumouksellinen sammutusaine, joka on erityisesti kehitetty torjumaan paloja litiumioniakuissa.

Sammutusaine AVD

Litiumioniakkupalon sammuttaminen on erittäin vaikeaa, koska perinteiset sammutusaineet ovat siihen melko tehottomia. AVD on osoittautunut litiumioniakkupalojen tehokkaimmaksi sammutusaineeksi. Vesipohjainen vermikuliittidispersio muodostaa peittävän kerroksen palopesäkkeen ylle. Sitä voidaan verrata keraamiseen kuoreen, joka jäähdyttää palon. Tämä teknologia on merkittävä edistysaskel ja se vähentää kasvavaa ongelmaa yhteiskunnassamme. AVD on tällä hetkellä ainoa sammutusaine, jolle on olemassa puolueettomat testitulokset litiumioniakkupalojen sammuttamisesta.


Litiumioniakut - tulipaloriski

Litiumioniakut ovat yleistyneet tuotteissa, jotka vaativat paljon energiaa, kuten tietokoneissa, matkapuhelimissa, leluissa ja ajoneuvoissa. Akuissa on erittäin suuri energiatiheys ja ne toimivat hyvin matalissa lämpötiloissa - siksi ne ovat hyvä valinta kannettaville laitteille. Litiumioniakkuihin liittyvistä tulipaloista on kuitenkin tullut merkittävä ongelma viime vuosina, koska yhä useammat elektroniset laitteet ovat kannettavia ja toimivat akkuvirralla.

Tuotetiedot

Valikoimassa AVD käsisammutin 6L EN3 hyväksytty 13A, sammutussuihke 500ml ja lämpölaukku litiumioniakkujen turvalliseen kuljetukseen.

Osta AVD-toutteet helposti ja verkosta, gpbmnordic.fi

Käsisammutin 6 l, LITHEX-6

AVD käsisammutin 6 litraa sammuttaa litium-ioni-akkutulipaloja sekä metallipaloja. AVD käsisammutin on testattu ja hyväksytty standardin EN3-7 mukaisesti.

Lue lisää

Sammutusspray 500 ml, Lith-EX

Lith-EX on kehitetty erityisesti sammuttamaan pienehköjä litium-ioni-akkutulipaloja. Litium-ioniakkuja käytetään yleisesti kuluttajatuotteissa, kuten matkapuhelimissa, taulutietokoneissa, radio-ohjatuissa laitteissa ym.

Lue lisää

Lämpökaappi AVD-sammuttimille

Lämpökaappi estää palosammuttimen jäätymisen ja suojaa sitä sään vaikutuksilta ja likaantumiselta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kierrätyspisteet, teollisuus ja muut kohteet, joissa lämpötila voi laskea alle 5 ° C.

Lue lisää

AVD-sammutusaineet kannetta- ville ja kiinteille järjestelmille

Saatavana myös 25-1000 litran tynnyreissä sammuttimien ja sammutusjärjestelmien valmistajille. AVD: tä voidaan käyttää myös stabiloimaan akkumoduuli, jonka lataustila on tuntematon.

Ota yhteyttä!

Lämpökarkaaminen

Litiumioniakkujen korkea energiatiheys ja niiden kemiallinen koostumus voivat muodostaa tulipaloriskin. Jotta energia ei riistäytyisi hallinnasta – ilmiöksi, joka tunnetaan termillä ”Lämpökarkaaminen”, on olemassa useita erilaisia turvajärjestelmiä.

Jos jokin turvajärjestelmistä pettää, tai akku altistuu iskuille tai korkealle kuumuudelle, on vaara, että se palaa erittäin korkeassa lämpötilassa ja siitä vapautuu myrkyllisiä kaasuja.


TTILAA TÄSTÄ ESITTEITÄMME

Tilaa esitteet myyntipalvelusta p. 02 – 478 1000 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@gpbmnordic.fi.